Οδηγίες εφαρμογής WHITEBEAR UnicoatΑν αποφασίσετε να μη χρησιμοποιήσετε επαγγελματία για την εφαρμογή του WHITEBEAR Unicoat, ώστε να μειώσετε το συνολικό κόστος, να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα δίπλα σας ένας σύμβουλος της WHITEBEAR να σας καθοδηγήσει. 

ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ: 1 λίτρο ανά 8-10m2 σε μία στρώση αναλόγως του προφίλ της επιφάνειας (λείο, αδρό κτλ).


Οδηγίες εφαρμογής

Πριν την εφαρμογή απομακρύνουμε σκόνες και σαθρά υλικά. Η προς βαφή επιφάνεια ασταρώνεται χρησιμοποιώντας το κατάλληλο αστάρι. Οι ορυκτές επιφάνειες ασταρώνονται επιμελώς με τη χρήση του ειδικού ασταριού νερού ή διαλύτου αποκλειστικά από την D&G Trade Α.Ε. Η επεξεργασία της επιφάνειας με τα αστάρια γίνεται χωρίς αραίωση. Στη συνέχεια και αφού το αστάρωμα έχει στεγνώσει επαρκώς εφαρμόζουμε το Unicoat σε δύο στρώσεις με χρόνο αναμονής μεταξύ των δύο στρώσεων 2 ώρες το καλοκαίρι έως 12 ώρες το χειμώνα. Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής πρέπει να ελέγχονται κάτω από διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας. Δε βάφουμε εξωτερικές επιφάνειες εάν υπάρχει το ενδεχόμενο βροχής ή παγετού μέχρι και 24 ώρες μετά. 

Μέθοδος Βαφής
Ρολό, πινέλο, πιστόλι airless Διαλυτικό αραίωσης: Νερό. Τα εργαλεία βαφής καθαρίζονται αμέσως μετά την εφαρμογή με άφθονο νερό και σαπουνάδα.

Αραίωση
Το υλικό μπορεί να αραιωθεί με νερό σε αναλογία από 5 έως 10 τα εκατό κατά βάρος. Το ποσοστό αραίωσης εξαρτάται από τη μέθοδο βαφής, τις συνθήκες εργασίας. Αραίωση πέρα από την προτεινόμενη μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη καλυπτική ικανότητα και σε «κρέμασμα» του υλικού.

Συσκευασία - Αποθήκευση
Συσκευάζεται σε δοχεία των 10Lt. Η συσκευασία πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκιερό μέρος και σε απόσταση από διαβρωτικά υλικά ή εστίες θέρμανσης. Το υλικό είναι κατάλληλο για χρήση έως και 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής του.